ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹-راهبرد معاصر
ترفند جدید شیادان؛ انتشار لینک‌های آلوده با عنوان تلگرام و اینستاگرام فیلترنشده سرقت دارو‌های سرطان در بیمارستان شریعتی هم تایید شد اخاذی یک رمال از خواننده معروف زمان اعلام نتایج آزمون‌های معلمی مشخص شد + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیات تازه از گروگان‌گیری هولناک یک خانواده ۹ نفره رشتی به مدت ۲ سال + توضیحات مقام قضایی وزیر آموزش و پرورش: مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان رفع شد مجوز پرداخت پاداش خدمت بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش صادر شد + جزئیات خشکی تالاب پریشان ۱۵ ساله شد ماجرای یک پرونده عجیب در دادسرای جنایی تهران؛ مقتول زنده بود سرقت‌های سریالی با بازی در نقش پرستار کودک زمان رونمایی از تراموای تهران ماجرای جراحی که از بیمار خود سرطان گرفت اختصاص شعبه ویژه پرونده‌های سقط غیرمجاز در دادسرا نگرانی از افزایش سرطان گوارش در ایران تمدید مهلت مشاهده و تایید «سوابق تحصیلی» تا ۲۰ دی/ الزام تمامی داوطلبان کنکور برای تایید سوابق

ارتباط آلودگی هوا با تشدید علائم کووید ۱۹

دانشمندان می گویند قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر نتایج یک مطالعه جدید حاکی از آن است که چندین آلاینده معمول و رایج با بروز پیامدهای شدیدتری در افراد آلوده به کروناویروس مرتبط هستند.

در این بررسی آمده است: افرادی که در مناطقی از انتاریوی کانادا با سطح بالاتری از سه آلاینده معمول در هوا - ذرات معلق ریز، دی اکسید نیتروژن و ازن- زندگی می کردند، در معرض خطر بیشتر بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه قرار داشتند.

این متخصصان همچنین دریافتند: قرار گرفتن طولانی در معرض آلاینده ازن به طور خاص خطر مرگ ناشی از کووید-۱۹ را افزایش می دهد.

متخصصان اداره بهداشت کانادا داده‌های مربوط به ۱۵۱ هزار و ۱۰۵ فرد ۲۰ سال و بالاتر را که در سال ۲۰۲۰ در انتاریو به عفونت کروناویروس آلوده شده بودند مورد بررسی قرار دادند. همچنین اطلاعات مربوط به سه آلاینده در دسترس آنان قرار گرفت.

بررسی ها نشان داد: قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا می تواند خطر ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ را از طریق مکانیسم های مختلفی افزایش دهد. به عنوان مثال، آلاینده‌های هوا می توانند واکنش ‌های ایمنی و فعالیت‌های ضد میکروبی را در ریه‌ها کاهش و در نتیجه بار ویروسی را افزایش دهند.

به گزارش روزنامه هیل، این مواد همچنین می توانند باعث التهاب مزمن و فعالیت بیش از حد یک نوع پروتئین گیرنده شود که ورود کروناویروس به سلول های انسانی را امکان پذیر می کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر